Waterontharders
Waterontharders

Koopgids: Waterontharders

Wateronthardingssystemen voor thuis en waterconditioneringssystemen

Vergelijk het Sp3 Scale Prevention System met de Home Master Softener

De Nelsen SP3 kalkpreventiesystemen verwijderen sediment, chloor en chemicaliën en conditioneren de waterhardheid zodat het niet langer kalkaanslag of verbindingen met glas of metaal vormt. Het verwijdert geen calcium of fluoride uit het water. De Home Master Softener verwijdert calcium uit het water en zet zout op zijn plaats.

Beide systemen zijn effectief in het behandelen van problemen met hard water, maar produceren verschillend aanvoelend water. Het SP3-water voelt aan als natuurlijk bronwater, terwijl het Home Master Waterontharder-water zijdezacht of glad aanvoelt, afhankelijk van jou. Sommige mensen zullen beide gebruiken – het SP3-systeem op hun hoofdwater zodat al het water wordt behandeld, en de Home Master Waterontharder vlak voor de boiler, zodat alleen het hete water met zout wordt verzacht.

ZOUT IS BIJTEND

Huiseigenaren met zoutwateronthardersystemen gaan door meer waterverwarmers vanwege het corrosieve effect van het zout op de verwarmingsspiralen. Raadpleeg altijd de fabrieksgarantie met betrekking tot water. Zacht water mag niet naar een zwembad of spa gaan. Hard water en natuurlijk zacht water hebben hun onderhoudsproblemen, maar onthard water biedt potentiële problemen die de garantie op bepaalde producten kunnen impliceren of volledig ongeldig maken.

OVERZICHT WATERCONDITIONING:

Het Sp3 Scale Prevention System combineert filtratie en conditionering in één systeem. De filtratie wordt tot stand gebracht met een zeer hoogwaardige korrelige actieve kool (GAC). GAC wordt veel gebruikt in zowel water- als luchtfiltratie en werkt volgens het adsorptieprincipe, waarbij stoffen in water worden aangetrokken door en zich hechten aan het koolstofoppervlak. GAC is koolstof dat is geactiveerd om een ​​uitgebreide ingewikkelde binnenporiënstructuur met een groot oppervlak te produceren.

VOELEN

Water behandeld door het Sp3 Scale Prevention System heeft meer het gevoel van natuurlijk zacht water (water met een lager mineraalgehalte). Het voelt niet glad, slijmerig of papperig zacht aan, zoals zout onthard water. Geen water in zijn natuurlijke staat voelt als zout onthard water. Zeep produceert meer schuim met het Sp3 Scale Prevention System geconditioneerd en gefilterd water versus onbehandeld water. Deze zepen zullen echter snel en schoon afspoelen, in tegenstelling tot zout onthard water. Minder zeep, shampoo, koffiedik, thee enz. Zijn nodig met het Sp3-systeem.

AESTHETICS

Het geconditioneerde water van de SP3 heeft de neiging om te vellen. Als water op een oppervlak wordt gedroogd, laat het iets achter. Deze vlekken zullen eenvoudig wegvegen versus onbehandeld water waar schrobben of chemische reinigingsmiddelen moeten worden gebruikt. Degenen die een zoutwaterontharder vervangen, moeten worden verteld dat er minder zeepsop zal zijn met de SP3-water. Het natriumgehalte van zout onthard water veroorzaakt meer zeepsop. Dit geldt met name voor sommige van de biologisch afbreekbare wasmiddelen. Je moet niet meer zeep gebruiken om meer zeepsop te krijgen. Kleding wordt schoon zonder het overtollige zeep en zeepsop en spoelt en droogt gemakkelijker. Hetzelfde met uw vaatwasser – gebruik het apparaat op de juiste manier en met minder waspoeder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *