Omgekeerde osmose
Omgekeerde osmose

Waarom omgekeerde osmose en verzachting goed samenwerken

1. Een waterontharder beschermt een RO-eenheid:
Omgekeerde osmosemembranen zijn kwetsbaar. Hoewel er meestal een klein sedimentfilter voor de RO staat, heeft omgekeerde osmose het moeilijk om calcium en magnesium te verwijderen of te verminderen – de mineralen die water moeilijk maken. Dus door een waterontharder MET een RO-drinkwatersysteem te installeren, zal de waterontharder of conditioner de waterhardheid verminderen, waardoor het als een beschermende barrière voor het RO-systeem fungeert en voorkomt dat het vuil wordt en de levensduur van de membranen verlengt.

2. Kwaliteitswater:
Veel mensen die ervoor kiezen om een ​​wateronthardersysteem voor thuis te installeren, kiezen er ook voor om een ​​omgekeerde osmosesysteem onder de gootsteen in de keuken te installeren. Een dergelijk systeem kan worden geïnstalleerd om de keukenkraan, de leidingen naar een koel-vriescombinatie of beide te onderhouden. Met andere woorden, een omgekeerd osmosesysteem gaat een stap verder dan uw waterontharder en zorgt ervoor dat het water dat u drinkt nog zuiverder is.
Historisch gezien werd omgekeerde osmose-technologie gebruikt om water uit de oceaan te ontzilten. Tegenwoordig genieten miljoenen huizen van hoogwaardig drinkwater dankzij kleine RO-units die in hun keukens zijn geïnstalleerd. Perfecte combinatie voor uitstekend water in huis
Een verzachter en een R.O. systeem is een geweldige combinatie, want terwijl de ontharder u door het hele huis zacht water geeft door mineralen te verwijderen die uw water hard maken, geeft een RO-systeem uw huishouden uitstekend drinkwater door de meeste onzuiverheden te verwijderen (inclusief koolwaterstoffen, sulfaten, cadmium, pesticiden) en meer).

3. Kostenbesparingen:
De meeste eigenaars van waterontharder hebben geconstateerd dat met de besparingen in energiekosten, verlenging van de levensduur van het apparaat en lager gebruik van zeep / shampoo / wasmiddel – een waterontharder zich vrij snel terugbetaalt. En niet te overtreffen: RO-systeemeigenaren merken dat ze ook geld besparen. Na het installeren van een RO-systeem, elimineren ze de kosten van flessenwater uit het gezinsbudget (omdat RO centen per gallon kost), en niet te vergeten dat de meeste gezinnen geld besparen door minder suikerhoudende dranken te kopen nadat een RO-eenheid is geïnstalleerd).

Zo zijn een waterontharder en RO een geweldig paar dat uw kosten verlaagt en u bovendien uitstekend water van hoge kwaliteit biedt.

Overwegingen bij het kiezen van een omgekeerd osmosesysteem
Als u al een thuiswaterontharder heeft, moet u een omgekeerd osmosesysteem kiezen dat op geen enkele manier interfereert met dat systeem en dat niet in het gedrang komt door de werking van uw waterontharder. Evalueer garanties die bij omgekeerde osmosesystemen worden geleverd om precies te weten wat er wordt gedekt en voor hoe lang. Ontdek hoeveel geluid het systeem maakt om er zeker van te zijn dat lawaai geen probleem zal zijn en leer hoe eenvoudig of complex filteronderhoud is.

Voordelen waar u van zult genieten met een omgekeerd osmosesysteem
Door naast uw waterontharder een omgekeerd osmosesysteem te gebruiken, geeft u uw gezin het zuiverste drinkwater dat mogelijk is. Omgekeerde osmose verwijdert een aantal onzuiverheden die vaak voorkomen in gewoon kraanwater – waardoor uw drinkwater beter smaakt. Met een omgekeerd osmosesysteem kunt u erop vertrouwen dat u uw gezin schoon, gezuiverd water geeft dat zo essentieel is voor hun gezondheid en ontwikkeling.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *